neděle, ledna 15, 2006

Trailery # 1

Trailery jsou celkem fajn, bývají svižné, úderné, zábavné a většinou obsahují to nejzajímavější z filmu. Nezřídka se stává, že jsou mnohem lepší, než výsledný snímek. Mám je prostě rád. Takže vždy, když se mi na disku nashromáždí alespoň tři zajímavé upoutávky pokusím se vás na ně upozornit. Nebudu tu machrovat, dnešní várku jsem komplet postahoval z Ex-Trailerzone. Sice ti hoši nikdy nepochopili sílu traileru na Slither, ale jinak jsou celkem v pohodě.


První budiž upoutávka na nejnovější film Guillerma del Tora El Laberinto del Fauno. Příběh se odehrává ve Španělsku během druhé světové a hlavní hrdinkou je mladá dívka s opravdu bujnou fantazií. Na to, že bujnou a temnou fantazii má především del Toro, jehož starší filmy mi až tak úžasné nepřišly, se můžete podívat v krátkém teaseru (flash verze).


Další vizuální orgie, tentokrát pod taktovkou Kurta Wimmera, to je Ultraviolet. Přiznávám, že Equilibrium se mi líbilo a to jakože hodně moc a občas se na nej podívám rád znova. Trailer (thx to Oli.G) na Ultraviolet slibuje obdobnou akční řežbu, bohužel má proti Equilibriu jeden velký nedostatek. Millu Jovovich. Nejenže nemá prsa a je ošklivá, ale role tvďaček jí prostě nejdou a chtě nechtě to vyznívá trapně. Navíc by měla Mila v téhle moderní upírárně ochraňovat devítiletého chlapce....SOPka na obzoru.


Do třetice toho nejdůležitějšího, i když s horrorem to nemá nic společného. Naštěstí v případě Kevina Smitha je to úplně jedno, trailer na Clerks 2 je prostě povinnost. Netřeba asi nic dodávat, Randal a Dante se vrací a s nimi další postavy Smithova vesmíru. Snad přidám jen link na oficiální stránky, kde jsou ke stažení deníky z natáčení.

Žádné komentáře: